Guyon Musiman

dudu sanak dudu kadang
ing sacedhake warung mangan,
ing wit-witan.
wujud gambar esem mbranang.

jarene wani angkat parang
berjuwang kanggo bebrayan
wus wajibe, jarene.
eseme tansah ngawe
kerenge isih nggape.

salah siji gambar pindhah panggonan
saka wit-witan mlebu tivi lan koran,
suwene limang taunan.

lha kok jebul guyonan.

One thought on “Guyon Musiman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s