Sujarah

iku pancen bener
iku pancen teteg
nadyan mandheg
―kandhamu

uripku ing jaman iki,
sing mung jaluk mlaku mengarep
kanthi manteb lan jejeg
―kandhaku

iku pengalaman
iku pengamalan
iku pangurbanan
―kandhaku

bisa memba kresna
nyuba dadi semar
malih dadi pandhawa
―kandhaku

ana kothak kang tinabur melati.

2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s